Πόσο αδιάβροχο είναι τελικά το Samsung Galaxy S7



Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S7 και του Galaxy S7 Edge είναι η αντοχή του στο νερό καθώς έχει την πιστοποίηση IP68. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βυθιστεί στο νερό σε βάθος περίπου 1,5 μέτρου επί 30 λεπτά.

Έτσι θα επιβιώσει αν πέσει κατά λάθος στο νεροχύτη ή μέσα στην τουαλέτα, και δεν θα χαλάσει εάν σας πέσει το ποτό σας το βράδυ πάνω από αυτό. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι μπορείτε να το πάρετε μαζί σας και στο κολύμπι. Η Samsung έχει κάνει την αντοχή στο νερό αναπόσπαστο μέρος του σχεδιασμού του συγκεκριμένου τηλεφώνου, καθώς όλες οι θύρες σφραγίζονται εσωτερικά για μεγάλη ασφάλεια. Αυτό το χαρακτηριστικό θα μπορούσε να είναι αρκετά σωτήριο για όσους είναι λίγο αδέξιοι ή έχουν περάσει στο παρελθόν ώρες κάνοντας διάφορες πρακτικές όπως βάζοντας το βρεγμένο κινητό τους μέσα σε ένα μπολ με ρύζι προσπαθώντας να το στεγνώσουν μετά από ένα ατύχημα στο μπάνιο.

Ήδη μάλιστα κυκλοφόρησαν τα πρώτα βίντεο με τεστ για το πόσα μπορεί να αντέξει ένα Samsung Galaxy S7 στο νερό. Στο παρακάνω βίντεο, που κυκλοφορεί μεταξύ άλλων στο Youtube, θα δείτε πόσο ανθεκτικό είναι στο νερό το Galaxy S7 καθώς ο χρήστης το βυθίζει σε ένα σκεύος και στη συνέχεια απλά το σκουπίζει και το φορτίζει.

Η Samsung ποντάρει πολλά σε αυτή τη νέα της ναυαρχίδα καθώς εκτός από την αντοχή του στο νερό το νέο μοντέλο έχει πολύ δυνατή Dual Pixel camera, δέχεται microSD για να έχει έξτρα χωρητικότητα ενώ φορτίζει πολύ γρήγορα και... ασύρματα! Μέσα σε 90 λεπτά για το S7 και 100 λεπτά για το S7 Edge ο χρήστης μπορεί να έχει ένα φορτισμένο κινητό για κλήσεις, φωτογραφίες ή χρήση των εφαρμογών του. Ιδιαίτερα για όσους βιάζονται, υπόσχεται να τους λύσει τα χέρια.

Δείτε το βίντεo με τη δοκιμασία που πέρασε το νέο Samsung Galaxy S7 Edge και άντεξε



Μείνετε ενημερωμένοι μόνο με ένα Like στη σελίδα μας στο Facebook.